ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η πολυσυζητημενη θεραπεια υαλουρνικου οξεος ειναι η νουμερο ενα θεραπεια εξαλειψης των ρυτιδων και οχι αδικα. Τα τελευταια χρονια αποκτωντας το δικο της φανατικο κοινο ειναι επομενο να ειναι η πιο διασημη αντιγηραντικη θεραπεια με αμεσα ορατα αποτελεσματα. Προκειται για μια μη επεμβατικη μεθοδο που εφαρμοζεται κατω απο την επιδερμιδα του προσωπου, σε χειλη και παρειες. Ο τροπος δρασης του στοχευει στην ενυδατωση και το γεμισμα των προαναφερθησων περιοχων.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μία γλυκοζαμινογλυκάνη που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και αποτελεί, μεταξύ άλλων, το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προάγοντας την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή του μειώνεται, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων και τη μείωση του όγκου σε κροτάφους και ζυγωματικά.

Στη derma check cosmetic η εφαρμογη του γινεται μονο απο εργαστηριακα παρασκευασμενα υαλουρονικα, εγκεκριμενα απο τον fda με αποτελεσμα να μιμουνται το φυσικο υαλουρονικο οξυ του οργανισμου μας, χαριζοντας νεανικη επιδερμιδα.

Η εφαρμογή της ένεσης υαλουρονικού οξέος γίνεται είτε με ειδική πολύ λεπτή βελόνη που παρέχεται στην αποστειρωμένη συσκευασία του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος ή με μια ατραυματική κάνουλα. Η τεχνική της ένεσης υαλουρονικού οξέος με κάνουλα είναι η τελευταία εξέλιξη σήμερα και βρίσκει πολύ καλά αποτελέσματα στις περιπτώσεις χορήγησης υαλουρονικού οξέος στα μάτια (tear trough). Επομένως η ένεση υαλουρονικού οξέος στα μάτια και στους κροτάφους γίνεται ιδανικά με την εφαρμογή κάνουλας και οδηγεί σε άριστα και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα με μηδενικό τραυματισμό των ιστών.
Επιπλέον, για την επίτευξη καλύτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, το υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί πρακτικά με όλες τις θεραπείες της αισθητικής δερματολογίας όπως:

• CO2 Fractional Laser
• Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες
• Θεραπεία με Νευροτοξίνη
• Νήματα Προσώπου PDO & COG
• Δερμοαπόξεση Προσώπου
• Χημικό Peeling
• Μεσοθεραπεία Προσώπου
• Ultrasound – Rf
• Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Στο DERMA CHECK COSMETIC χρησιμοποιούμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υαλουρονικό ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από το FDA ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Το υαλουρονικό οξύ ενίεται κάτω από το δέρμα ανάλογα με την περιοχή και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Οι εφαρμογές της ιατρού μας κ. ΛΟΥΚΑΤΟΥ πραγματικά δίνουν ένα άμεσο θεαματικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό σβήνει τις ρυτίδες δίνοντας όγκο τόσο όσο να επιτυγχάνεται ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι περιοχές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι σχεδόν όλο το πρόσωπο. Η θεραπεία είναι ανώδυνη- γρήγορη, χωρίς τραυματισμούς και ασφαλής. Η διάρκεια του αποτελέσματος από 10 – 12 μήνες.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για να πετύχουμε το μη χειρουργικό FACE LIFTING επαναφέροντας την ανόρθωση – ενυδάτωση και τόνωση όγκου περιοχών του προσώπου.

ΡΥΤΙΔΕΣ ΡΗΝΟΠΑΡΕΙΑΚΕΣ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ( ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ)
ΡΥΤΙΔΕΣ ΧΕΙΛΙΩΝ
ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΚΟΥ ΧΕΙΛΙΩΝ
ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΚΟΥ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ – ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ

Η μόνη αναπόφευκτη παρενέργεια η οποία μπορεί να εμφανισθεί σε οποιοδήποτε άνθρωπο, είναι η αλλεργική αντίδραση στο υαλουρονικό οξύ. Αυτό μπορεί να υποχωρήσει με φαρμακευτική αγωγή.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας DERMA CHECK COSMETIC φέρει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από το FDA και εγγυάται την ασφάλεια του προϊόντος. Τα έμπειρα χέρια της ιατρού Dr ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ εγγυώνται ένα ΤΕΛΕΙΟ και ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα.

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών