ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Οι ραγαδες σωματος χαραχτηριζονται ως η σχισμη, το ανοιγμα δερματος οταν τεντωνεται πολυ λογω παχυσαρκιας η εγκυμοσυνης. επισης χαραχτηριζονται απο ρυτδωση, επιπεδωση, ατροφια της επιδερμιδας και θα μπορουσαμε να τις παρομοιασουμε με ατροφικες ουλες.
Οι ραγαδες εμφανιζονται συχνοτερα στις γυναικες απο οτι στους αντρες, κυριως σε περιοχες οπως οι γλουτοι, μηροι, μαστους και η κοιλια και σχηματιζονται απο αποτομη αυξομειωση βαρους και ειναι συνηθως συμμετρικες.

Κυριως οι ραγαδες δημιοργουνται απο την αποτομη διαταση του δερματος οπως συμβαινει σε μια αποτομη αυξομειωση βαρους η μετα απο μια εγκυμοσυνη η μετα απο αποτομη αυξηση υψους. πιο συγκεκριμενα, με τη παροδο του χρονου η επιδερμιδα λεπταινει σε παχος και μειωνονται τα επιπεδα κολλαγονου και ελαστινης με αποτελεσμα να δημιουργουνται οι ραγαδες.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι οι νεοτερες ραγαδες χαραχτηριζονται απο ροζ χρωμα και σταδιακα με τη παροδο του χρονου γινονται λευκες η ακομα και αργυροχρωμες. η καλυτερη στιγμη για την αντιμετωπιση τους ειναι αμεσως με την εμφανιση τους, δηλαδη οταν ειναι ακομα ροζ η εχουν κοκκινωπο χρωμα.

Η αντιμετώπιση των ραγάδων γίνεται με δύο τρόπους ή συνδυασμό και των δύο για περισσότερη αποτελεσματικότητα.

« Σβήσιμό» των ραγάδων με Fractional Laser
Τοπική ένεση μεσοθεραπεία
Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP
Συνδυασμός Fractional Laser και Αυτόλογής μεσοθεραπείας PRP.

Κοιλιά
Στήθος
Πλάτη
Βραχίονες
Γλουτοί
Μηροί

Τα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι εμφανή μετά από έναν αριθμό συνεδριών . Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία των ραγάδων ,το βάθος και το χρωμα τους .

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και στο DERMA CHECK εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού ξεχωριστά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για τις ερυθρές ραγάδες απαιτούνται 5-6 συνεδρίες με ποσοστό επιτυχίας μέχρι και 100% , ενώ για λεύκες ραγάδες απαιτούνται περίπου 8-10 συ

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών