Λιπόλυση – Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε περιοχές όπου είναι εμφανής συσσώρευση λίπους τοπικά , καθώς και σε περιοχές που επιθυμούμε να χάσουμε πόντους ή να διορθώσουμε και την κυτταρίτιδα.

Η μέθοδος είναι απλή. Για την επίτευξη του αποτελέσματος χρησιμοποιούμε κατάλληλους συνδυασμούς λιποδιαλυτών όπως είναι η φωσφατιδυλοχολίνη ,καφεΐνη ,βιταμίνες ,αμινοξέα , θρεπτικες ουσίες , φυτικές ουσίες . κ. α. Αυτά τα κοκτέιλ έχουν σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των λιποκυττάρων την μείωση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας λιπολυσης είναι ότι αποφεύγουμε την επεμβατική θεραπεία για την απομάκρυνση λίπους χωρίς ο ασθενής να οδηγείται στο χειρουργείο χωρίς αναισθησία και χωρίς χρόνο αποθεραπείας πράγμα που συνέβαινε με την λιποαναρρόφηση .

Ενέσιμη Με έχεις η πλούσιο διαλύματος μεσοθεραπείας κάτω από την επιδερμίδα

Τεχνολογία DermaPen micro needling . Με την τεχνολογία αυτή δημιουργούμε ανώδυνα πολλές εισόδους στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσω του micro needling ώστε διαλείμματα μεσοθεραπείας να φτάσουν στο απαιτούμενο βάθος της επιδερμίδας.

Γλουτοί
Μηρούς
Κοιλιά
Βραχίονες
Γόνατα
Διπλοσάγωνο

Κρύολιπόλυση
Νήματα σώματος
Θεραπεία κυτταρίτιδας
Λιποαναρρόφηση Laser Smart Lip

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών