ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι ιατρική πράξη με τη οποία εισάγουμε στο δέρμα διάφορα κοκτειλ βιταμίνων υαλουρονικόυ , αμινοξέων , πολυνουκλεοτιδιων κλπ . Την χρησιμοποιούμε για την λείανση των ρυτιδων , τη φωτογήρανση την σφριγηλότητα , τη λάμψη , την φωτεινότητα του δέρματος. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως η δέρμοαπόξεση τα ενέσιμα εμφυτεύματα τη χημική αποφολίδωσή ( ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ – κρύσταλλοι )τα λέιζερ , το υαλουρονικό οξύ.

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ εφαρμόζεται και στο σώμα για την μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους . Το δέρμα βρίσκει την υγιή όψη και την λάμψη που διαρκεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά εντός ολίγων ημερών και η διάρκεια τους εξαρτάται από το είδος του κοκτέιλ που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Η βαθιά ενυδάτωση και η διείσδυση ωφελίμων ουσιών για το δέρμα έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση του αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένου δέρματος και την μείωση των ρυτίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης Και των ελεύθερων ριζών

Μπορεί να έχουμε την εμφάνιση φλεγμονής ερυθήματος οιδήματος μικρών εκχυμώσεων , όμως ειναι ανατρέψιμες μέσα σε δύο έως τρεις ημέρες.

1 αντιπηκτικά

2 διαταραχές πήξεις του αίματος

3 θρομβολυτικά

4 αυτοάνοσο νόσημα

5 Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα

6 ενεργό φλεγμονή

7 ενεργό έρπητα

8 έγκυες -λεχωνες

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών