Η κυτταρίτιδα είναι πολυπαραγοντική κατάσταση, μερικές από αυτές τις αιτίες είναι η διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα, ορμονικοί παράγοντες, το στρες, η χρήση οινοπνεύματος – αναψυκτικών. Σημαντικό ρόλο παίζει και η κληρονομικότητα, καθώς κάποιες γυναίκες έχουν προδιάθεση για την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία είναι επίσης ένα βασικό αίτιο της κυτταρίτιδας. Στη θεραπεία της βασίζεται η μικροκυκλοφορία καθώς και η άσκηση.
Η κυτταρίτιδα είναι το πλέον συχνό φαινόμενο στο σώμα των γυναικών από μικρή ηλικία μέχρι φυσικά και τη μεγαλύτερη. Εστιάζεται στην εναπόθεση νερού και λίπους μεταξύ δέρματος και υποδόριου ιστού. Έτσι έχουμε την εμφάνιση του λεγόμενου “φλοιού πορτοκαλιού”.
Η θεραπεία περιλαμβάνει ουσίες οι οποίες χορηγούνται σε διαλύματα, όπως είναι η καφεϊνη φωσφατυδιλοχολίνη, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες κ.λ.π.

Στο DERMA CHECK COSMETIC χρησιμοποιούνται διαλύματα γνωστών εταιρειών με ασφαλή αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες. Με γρήγορα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με τη βαρύτητα της κατάστασης και ξεκινούν από 5-8 συνεδρίες.

Με τη σύγχρονη χρήση του συνεχώς ανανεούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού στο DERMA CHECK COSMETIC προσφέρουμε συνδιαστικές θεραπείες κυτταρίτιδας με ULTRASOUND –RF και ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ.

Το ND- YAG LASER είναι ιδανική επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπιση της εμένουσας κυτταρίτιδας. Η εξειδίκευση της ιατρού μας στην λειτουργία του στην καρδιά της κυτταρίτιδας δημιουργεί καταστροφή του λιπώδους ιστού και στην σύσφιξη μέσω της παραγωγής νεοκολλαγόνου, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Στο DERMA CHECK COSMETIC εφαρμόζεται η θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.
H συγκεκριμένη θεραπεία έρχεται να συμπληρώσει τη θεραπεία της κυτταρίτιδας στο κομμάτι της σύσφιξης συνδιαστικά με άλλες θεραπείες.

Βασική προϋπόθεση είναι να τηρούνται τα κάτωθι:

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΡΥΘΜΟ
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών