ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρύο λιπόλυση είναι η επανάσταση της ιατρικής όσον αφορά την απομάκρυνση του λιπώδους ιστού μέσω του ψύχους χωρίς να προκαλεί προβλήματα στο δέρμα τους γειτονικούς ιστούς στα υποκείμενα αγγεία.

Με τη μέθοδο αυτή στοχεύουμε στην ψύξη των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από – 15 Βαθμούς Κελσίου -0 βαθμούςC και προκαλούμε την συρρίκνωση τους και την λύση τους .Στη συνέχεια τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω της λεμφικής οδού.

Στην επαναστατική αυτή θεραπεία εκτός από την επιτυχία της σταδιακής συρρίκνωσης των λιποκυττάρων και της μείωσης του λίπους μπορούμε να πετύχουμε την αποφυγή χαλάρωσης του δέρματος ,γεγονός το οποίο συνέβαινε με προηγούμενες παραδοσιακές επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική.

Γλουτούς
Μηρούς
Κοιλιά
Μέση
Βραχίονες
Διπλοσάγωνο

Τα αποτελέσματα στην θεραπεία της κρύολιπόλυσης είναι ορατά σε διάστημα 2-3 μηνών καθότι η απομάκρυνση του λίπους γίνεται σταδιακά από τον οργανισμό μας .Συνο δες θεραπείες οι οποίες βοηθούν στην Επίτευξη του αποτελέσματος Γρηγορότερα είναι το μασάζ , το Cavitation και το RF .

Η άφθονη κατανάλωση νερού η άσκηση και ισορροπημένη διατροφή βοηθούν και ενισχύουν τα αποτελέσματα της θεραπείας και τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
Λιποαναρρόφηση Laser smart lipo
Νήματα σώματος
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Δερματολογία Δέρματοχειρουργική

Hot θεραπείες

Κλινική μαλλιών